ُ
شهردار شیراز از همافزایی دستگاههای فرهنگی در ایجاد موج گسترده ترویج کتابخوانی در این شهر قدردانی و آن را نقطه عطفی در مسیر کسب عنوان پایتخت کتاب ایران دانست.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) از شیراز، حیدر اسکندرپور در پیامی ضمن تبریک بیست و ششمین هفته کتاب و کتابخوانی جمهوری اسلامی ایران، تاریخ شیراز را گواه خردورزی و اندیشهمداری مردمان پایتخت فرهنگی ایران اسلامی توصیف و ابراز امیدواری کرد که موج گسترده ترویج کتابخوانی جامعه را بیش از پیش به سوی دانش، آگاهی و اندیشه مداری پیش برد.
در متن پیام شهردار شیراز آمده است: شهر شیراز به گواه معتبرترین تذکرهها همچون مرآتالفصاحه، هزار مزار و آثار بزرگترین مورخان ایران، همواره در اندیشه و علم پیشتاز بوده است. در دوران معاصر نیز با راهاندازی اولین و بزرگترین کتابخانههای عمومی و دانشگاهی ایران و مراکز مهمی همچون دانشگاه شیراز، سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران مرکز فارس و پایگاه استنادی جهان اسلام، کتاب را محور فرهنگ شهروندان قرار داده است.
اسکندرپور در ادامه تأکید کرده است: شیراز در دهه اخیر برنامهریزی مدونی در حوزه ترویج فرهنگ مطالعه پایهریزی کرده است که نمود آن در کوی و برزن این شهر هنرپرور و اندیشهمحور از انجمنهای ادبی، کافهها و رستورانها گرفته تا مدارس و باشگاههای ورزشی و حتی ایستگاههای مترو و پایانههای مسافربری و ... به روشنی قابل مشاهده است.
عضو شورای هماهنگی شبکه شهرها و روستاهای دوستدار کتاب ایران در پیام خود با تحسین همافزایی همه دستگاههای فرهنگی شیراز در بیست و ششمین هفته کتاب و کتابخوانی تصریح کرده است: در سال ۱۳۹۷ برنامهها و اقدامات موثر در حوزه کتاب و کتابخوانی سیری صعودی چشمگیری داشته که نشاندهنده هماهنگی، همراهی و همافزایی همه دستگاههای متولی امر فرهنگ در شیراز جنتطراز است. شیراز به عنوان مهد فرهنگ و تمدن ایران اسلامی کتاب و کتابخوانی را ضرورتی انکارناپذیر در توسعه شهری و پیشرفت جامعه میداند و شهرداری نیز موج گسترده ترویج کتابخوانی را در ایجاد حساسیت شهروندان برای بالا بردن سرانه مطالعه به فال نیک گرفته و از تمام ظرفیتهای خود در این مسیر بهره خواهد برد.